Регистрацията в Копенхаген започна23 Април 2018

Скъпи приятели от ITS,

 
Има много причини да присъствате на Световния конгрес на ИТС в Копенхаген през тази година и това е перфектната възможност да останете пред кривата с водещи световни преподаватели, вдъхновяващи бележки, дискусии, интерактивни сесии и много иновативни възможности за B2B.
 
По отношение на ИТС - качество на живот, 25-ият световен конгрес по ИТС ще разгледа как индустрията като цяло може да допринесе за по-високо качество на живот, като подобри жизнеспособността, направи околната среда по-екологосъобразна и намали задръстванията.
 
Град Копенхаген има амбициозни цели, когато става въпрос за създаването на зелен и жизнеспособен град. Градът се стреми да стане въглеродно неутрален до 2025 г. и непрекъснато се фокусира върху това как да се създаде качество на живот за хората, живеещи в Копенхаген. ИТС се използва за намиране на решения за по-екологичен и по-устойчив град с по-чиста и по-здрава среда, в която да живеем.
 
На Световния конгрес на IWC 2018 в Копенхаген градът ще представи решенията за мобилност на околната среда, които се провеждат в града. Като един от най-добрите колоездачни градове в света, Копенхаген положи много усилия, за да направи колоезденето по-привлекателно за всички чрез инициативи като променливи знаци за велосипедисти. Знаците предоставят важна информация на велосипедистите и по този начин правят пътуването по-лесно, по-бързо и по-приятно.
 
Едно от най-новите изобретения за бъдещето на зелената мобилност е мобилността като услуга (MaaS). На Световния конгрес по ИТС в Копенхаген участниците ще имат възможност да използват ново приложение MaaS, наречено "MinRejseplan", което е разработено специално за конгреса. Приложението ще осигури безплатен обществен транспорт на всички делегати за влакове, метролинии, автобуси и пристанищни фериботи, както и информация за възможностите за личен транспорт като таксита и споделянето на велосипеди.
 
Комбинацията от съвети за частни и обществен транспорт в едно приложение е напълно нова, а конгресът ще бъде демонстрационен проект, който делегатите могат да тестват и оценяват. Следователно тестването ще бъде стъпка към бъдещето на мобилността като услуга и пътниците в Копенхаген ще имат достатъчно късмет да запазят приложението, а Конгресът вероятно ще бъде лостът за изнасяне на заявлението до други градове и държави по света.
Очакваме с нетърпение да ви видим там!
 
Организационният екип на конгреса
ERTICO - ИТ Европа и град Копенхаген
 

Източник: https://itsworldcongress.com/

louboutin outlet wholesale china jerseys us cheap jerseys free shipping cheap christian louboutin cheap nfl jerseys christian louboutin outlet wholesale nfl jerseys china cheap nike nfl jerseys cheap nhl jerseys wholesale nfl jerseys cheap nfl jerseys cheap jerseys china cheap christian louboutin Tiffany Jewelry Outlet wholesale nfl jerseys Moncler Jackets Outlet cheap nfl jerseys cheap jerseys from china cheap nfl jerseys cheap authentic nfl jerseys