БАИТС и T-Systems организираха среща със заинтересовани организации, на която се обсъди как ИТС могат да помогнат за развитието на регионите28 Май 2015

Днес, 28.05.2015 г., се проведе бизнес закуска, организирана съвместно от БАИТС и T-Systems, пълноправни членове на асоциацията. На срещата присъстваха представители на членове на БАИТС, Българска асоциация на пострадали при катастрофи (БАЗК); Българска федерация за пътнически транспорт (БФПТ) и Национална браншова организация индустриален клъстър "Електромобили" (ИКЕМ).

Основен акцентът на срещата беше по-какъв начин ИТС могат да допринесат за развитието на даден регион в страната и как могат да се обединят усилията на бизнеса, различните НПО-та и държавната, общинската администрация в тази насока.

Срещата беше открита с представяне на  T-Systems от страна на г-н Пламен Тютюнков, търговски директор за България, което беше последвано от интересна дискусия по основната тема на срещата. В резултат, на която присъстващите се обединиха около идеята през първата седмица на месец юли 2015 г. в гр. Велико Търново да се проведе семинар. Основната идея на който е да се покаже, че ИТС могат да благоприятстват устойчивото развитие на отделните общини и/или региони.

За участие в семинара ще бъдат поканени представители на МТИТС, МРРБ, МВР, общинските администрации на Велико Търново и други градове от региона, месния бизнес и всички заинтересовани от тази тема организации.

louboutin outlet wholesale china jerseys us cheap jerseys free shipping cheap christian louboutin cheap nfl jerseys christian louboutin outlet wholesale nfl jerseys china cheap nike nfl jerseys cheap nhl jerseys wholesale nfl jerseys cheap nfl jerseys cheap jerseys china cheap christian louboutin Tiffany Jewelry Outlet wholesale nfl jerseys Moncler Jackets Outlet cheap nfl jerseys cheap jerseys from china cheap nfl jerseys cheap authentic nfl jerseys